fbpx
motion-milon-gesloten-wegens-coronavirus

Gesloten door Coronavirus

Vanaf zondag 14 december 2021 zijn wij helaas, net als alle sportscholen en -clubs in Nederland, weer gedwongen onze deuren te sluiten. Hiermee volgen we de RIVM richtlijnen en de maatregelen van de regering en zijn hierdoor in ieder geval tot 14 januari 2022 gesloten.

Deze overmachtsituatie is voor iedereen erg vervelend en daarom zijn we een eventuele vorm van compensatie voor onze leden aan het onderzoeken. Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Nogmaals, wij betreuren deze situatie ten zeerste, maar uiteraard gaat ieders gezondheid ons voor alles!! Begrijpelijk dat er veel vragen zijn en wij zullen jullie via onze website en Facebookpagina, dan ook zo goed mogelijk op de hoogte houden. Hopelijk hebben jullie begrip voor deze overmachtsituatie en kunnen we zo spoedig mogelijk weer SAMEN aan de slag!

Op onze website hebben wij een stukje geschreven hoe je jezelf fit en weerbaar kunt houden.
Blijf, ondanks onze sluiting, vooral in beweging. Om jullie hierbij te ondersteunen, hebben wij enkele workouts beschreven die je thuis kunt doen. Dit voor behoud van je conditie en kracht. Ook hebben wij van deze oefeningen filmpjes gaan maken. Deze staan op onze website en Facebookpagina.

De bijeenkomsten van de afslankchallenge worden opgeschoven (deelnemers krijgen hierover persoonlijk bericht).
Wij laten de deelnemers niet in de kou staan nu zij gemotiveerd zijn om af te vallen. Zij ontvangen gewoon de menu’s en krijgen tips en volgen uiteraard ook de workouts ;-).

Wij waren al begonnen met het opstellen van onze nieuwsbrief, vol nieuwtjes, tips, feiten en wetenswaardigheden en deze zal morgen dan ook in jullie mailbox verschijnen. Veel leesplezier alvast.

Voor nu wensen wij iedereen een goede gezondheid toe en veel sterkte in deze onzekere en vervelende tijd.
Hopelijk tot heel gauw en denk er om: blijf bewegen!

Lieve en sportieve groet,

Team Motion Milon
Rinette, Annelie, Mariëlle en Hans