fbpx
Motion Milon - Gezonde voeding

6 weekse afslankchallenge

Onze 6 weekse afslankchallenge met het Body Support programma!

In teamverband extra leuk en motiverend!
Wat de afslankchallenge anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak in teamverband (kleine groepen van ca 10 personen).
De voedingsadviezen worden op maat gemaakt. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon word je energiebehoefte bepaald. Vanuit deze gegevens gaat je voedingscoach aan de slag om jouw persoonlijke voedingsschema op te stellen.

Iedereen in de groep heeft hetzelfde doel voor ogen, op een gezonde manier afvallen. Dat maakt het extra motiverend en werkt als een stok achter de deur.
Wij zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen, een steuntje in de rug geven en daarbij vaak handige tips voor elkaar hebben.

Handige app met menu’s afgestemd op jouw lichaam, gewoonten en doelen!
Je krijgt een app, met handige tips en recepten met boodschappenlijsten op maat. E.e.a. wordt afgestemd op jouw energie behoefte (en qua wensen zoals glutenvrij, diabetes of vegetarisch). De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden en door min. 2x per week te sporten, je verbranding op te voeren.
De menu’s zijn opgesteld met de visie van diëtisten en de Voedingsnormen van de Gezondheidsraad. En de gerechten zijn ook nog eens leuk en lekker.

Werkwijze
Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. De focus bij verantwoord afvallen ligt op jouw leefstijl. Gezond afvallen betekent vooral slechte (onzichtbare) gewoonten aanpassen. Dat houdt in dat je je bewust moet zijn van je automatische piloot en moet leren om bewust keuzes te maken. Gewoonten veranderen is lastig, maar zeker niet onmogelijk. In deze 6 weken zal de basis gelegd worden voor het veranderen van je levensstijl.

Programma 6-weekse challenge:

 • 6 weken sporten op de Milon Cirkel  
 • Groep van ca 10 personen
 • 4 Bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur
 • 2-wekelijks wegen en 2 lichaamsanalyses & buikomvang meten (bij start en eind),
 • App met de menu’s en informatie / tips
 • 2 wekelijks sturen wij recepten (op maat) met boodschappenlijsten
  • Prijs: Niet leden € 189 (inclusief 6 weken trainen op de Milon Cirkel), verlenging is mogelijk.
  • Prijs: Leden € 60,-

Iedereen start bij Motion Milon met een 6 weeks voedingsprogramma met begeleiding. Dit kan door aan de 6 weekse afslankchallenge mee te doen of door het 6 weekse voedingsprogramma individueel te volgen. Daarna kan het programma nog verlengd worden:

 • Prijs verlenging €6,- per week voor leden en € 12,- per week voor niet leden (zonder sporten)
  incl. meten en wegen / app met voedingsprogramma

Startdata afslankchallenges:

 1. Dinsdag 5 januari 2021 (nog een paar plekken vrij!)

We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan!!

Vol is vol dusss…. schrijf je nu in!