Motion Milon - Gezonde voeding

Voedingsprogramma individueel

Ons Body Support voedingsprogramma individueel!

Het is geen (crash) dieet, of een dieet met zakjes, poeders of shakes. Maar gewoon lekker eten met normale voedingsmiddelen, die bij iedere supermarkt verkrijgbaar zijn en waar het hele gezin van mee kan eten.

Wij werken in ons voedingsprogramma met 3 modules, (de betreffende module wordt op jouw lichaam, gewoonten en doelen afgestemd) waaruit je kunt kiezen:

 1. Slimmer Afvallen
  Deze module is erop gericht om op een gezonde manier, gewicht te verliezen en een lager vetpercentage te creëren. Je gaat meer eten dan dat je gewend bent, waardoor je geen honger gevoel ervaart. Het is geen crashdieet, want Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling.
 2. Slimmer in Balans
  Afvallen en afblijven! Je hebt je streefgewicht behaald en bent tevreden. Maar nu is het de kunst om op gewicht te blijven. Veel mensen vallen terug in hun oude patroon, of denken dat ze nu weer anders mogen eten. Deze module helpt  je om op gewicht te blijven en het jojo-effect te voorkomen.
 3. Slimmer in Vorm
  Ben je een fanatieke sporter en wil je meer uit jouw trainingen halen, dan kies je voor slimmer in vorm. Eetschema’s met natuurlijke voeding en een hoog eiwitpercentage, wat ervoor zorgt dat je er strakker uit komt te zien. Het eetpatroon bevordert het herstel en voorkomt overtraining.

Werkwijze

 • Intake- of startgesprek
 • 1 keer in de 2 weken een individueel gesprek van 30 minuten, inclusief meten en wegen
 • App met tips
 • 2 wekelijks sturen wij menu’s (op maat) met boodschappenlijsten
 • Aantal weken: Dit kun je zelf bepalen. Het meest gebruikelijk is dit voedingsprogramma 8 tot 12 weken te volgen, zodat je jezelf dit voedingspatroon eigen maakt en inzicht krijgt, in hoe en wat je eet
 • Advies: start met de afslankchallenge en volg daarna een of twee maanden het individuele voedingsprogramma
 • Prijs:
  • Niet leden € 12,- per week (trainen op de Milon Cirkel niet inbegrepen)
  • Leden € 6,- per week

De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. Vanuit deze gegevens gaat je voedingscoach aan de slag om jouw persoonlijke voedingsschema op te stellen. Iedere 2 weken ontvang je een eetschema met dagmenu’s, met daarbij een handig boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. Deze voedingsmiddelen kun je bij iedere supermarkt halen. Daarnaast kan het hele gezin er lekker van mee-eten. Of je nu een moeilijke eter, vegetariër of sporter bent. Body Support biedt veel opties en mogelijkheden.