fbpx
Motion Milon - Gezonde voeding

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding Motion Milon powerd by Body Support

Wij maken afvallen leuk, verantwoord én zinvol!
Body Support is een voedingsprogramma, dat je leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Of je nu wilt afvallen, in balans wilt blijven of ondersteuning wilt bij aankomen. Wij helpen je de juiste balans te vinden waarbij blijvende resultaten centraal staan.

Niet op dieet maar lifestyleverbetering! 
Afvallen én gezonder en fitter worden door:
– voedingsbegeleiding met een verantwoord voedingsprogramma!
– méér bewegen zowel kracht als conditie.

Hoe val je effectief af?
Je valt af als je meer energie verbruikt dan dat je binnenkrijgt door voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Als je alleen dieet en niet sport, dan verdwijnt jouw spiermassa. Als je traint op de Milon Cirkel dan behoud je je spieren en tegelijkertijd neemt jouw vetweefsel af. Door spieren wordt de verbrandingsmotor van ons lichaam opgevoerd, zodat er meer brandstof wordt aangesproken, ook in rust. Spieren verbranden in rust meer brandstof dan vetweefsel. Hierdoor word je strakker, slanker en voel je je fitter!

Het Body Support voedingsprogramma waarmee wij werken gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Wij leren je, door onze voedingsbegeleiding, een optimale stofwisseling na te streven en leren je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Maak je jezelf dit eigen, dan ben je in staat om zelf een indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan. Je eet voldoende maar toch val je af!
Door middel van onze voedingsprogramma’s leer je je eigen coach te zijn.

Het resultaat mag er zijn; je voelt je gezond, vitaal en zelfverzekerd! Wij helpen je dat mooie resultaat te bereiken.
Wij bieden twee mogelijkheden;

Bij het voedingsprogramma individueel kun je kiezen uit 3 voedingsprogramma’s;

  • Slimmer afvallen
  • Slimmer in vorm
  • Slimmer in Balans

Na afronden van een 6 weeks programma kun je het voedingsprogramma verlengen (app met menu’s en boodschappenlijsten en meet en weegmomenten).

BodySupport App

Download de BodySupport App (door op het logo te klikken of door de QR code in te scannen) en meld je aan.

MilonMe - Google Play Store MilonMe App - Google AppStore
BodySupport-QR-code-Google-App-Store BodySupport-QR-code-Apple-App-Store