fbpx
Motion Milon Lichaamsanalyse

InBody Lichaamsanalyse

Bij Motion Milon werken wij met de lichaamsanalyse weegschaal van InBody. Deze geavanceerde weegschaal meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Met de modernste technologieën kan nu naast het gewicht ook de hoeveelheid vet, spiermassa en vocht in het lichaam gemeten worden.
Via de hand- en voetelektroden worden veilige, heel kleine elektrische stroompjes door het lichaam gezonden. Tegen deze stromen in ontstaat weerstand, genaamd impedantie. Aan de hand van deze impedantie wordt de lichaamssamenstelling berekend en kan zelfs een spieranalyse weergegeven worden. Per ledemaat is bijvoorbeeld te zien hoeveel spiermassa iemand heeft. Onze weegschaal geeft naast spier- en vetmassa (en viscerale vet) ook de vochthuishouding weer. Dit is belangrijk bij ouderen en diabetes- en/of obesitaspatiënten.
Wil je een uitgebreide technische beschrijving lezen over de InBody, kijk dan hier: https://nl.inbody.com/inbody-technologie/

Indien gewenst meten wij ook de bloeddruk, hartslag en zuurstof.

Wij gebruiken de analyse zowel bij het trainingsprogramma op de Milon Cirkel, als bij het voedingsprogramma.
Zo kunnen wij het programma beter afstemmen en toewerken naar een juiste balans. Tevens kunnen wij zo de resultaten meten.

Wil je alleen een lichaamsanalyse? Dat kan ook. Vul dan het formulier onderaan de pagina in.

 

InBody App

Met deze app kun je de QR code op jouw InBody resultatenblad scannen, voor een gedetailleerde uitleg van de resultaten.
Download de InBody APP in de Google Playstore of in de Apple App Store:

 

InBody - Google Play Store InBody App - Apple AppStore
InBody-QR-code-Google-App-Store InBody-QR-code-Apple-App-Store

 

Aanmelden InBody meting

InBody Lichaamsanalyse